Webinar. COVID-19 în Europa de Est: „A venit timpul să discutăm despre Vaccinare"

Agenda prioritară internațională trece acum la provocările de a întreprinde campania de vaccinare în masă împotriva COVID-19. Astfel, pe 24 martie, în cadrul Proiectului „3 DCFTAs”, CEPS, în cooperare cu Forumul Parteneriatului Estic al Societății Civile, va fi organizat  webinar-ul online COVID-19 - Europa de Est: „A venit timpul să discutăm despre Vaccinare”.

În cadrul webinar-ului vor fi puse în discuție planurile și experiențele timpurii de vaccinare în statele din Parteneriatul Estic, Federația Rusă și Uniunea Europeană. Cu toate acestea, valurile de infecții și decese încă nu s-au încheiat și, în multe state, al treilea val de infecții se suprapune cu vaccinarea. În cadrul webinar-ului va fi abordat, de asemenea, și subiectul impactului estimat al vaccinării asupra economiei și societății. Evenimentul este deschis pentru publicul larg. Participanții vor putea interacționa cu vorbitorii la sesiunea de întrebări și răspunsuri.    


Vorbitori
:

●      Veronika Movchan, Institutul de Cercetare Economică și Consultanță în Politici, Ucraina, Kiev;

●      Denis Cenușa, Expert-Grup, Chișinau;

●      Tamara Kovziridze, Reformatics, Tbilisi;

●      Benyamin Poghosyan,  Asociația de Științe Politice din Armenia, Erevan;

●      Shahla Ismayil, Asociația Femeilor pentru Dezvoltare Rațională, Baku, Comitetul de Coordonare a Parteneriatului estic, CSF;

●      Andrei Yahorau, Centrul pentru Transformare Europeană,Minsk, PaE, CSF ;

●      Andrey Makarychev, Universitatea din Tartu ;

●    Alexandra Yatsyk, Fundația Rusia Liberă.

 

Moderator:

●   Michael Emerson, Cercetător Asociat Superior, CEPS.

 

Data:  24 martie, 2021;

Ora: 14:00-15:30 CET;

Platforma: ZOOM.

 

ÎNREGISTRARE


Acest eveniment este gratuit și deschis publicului larg.

Vă rugăm respectuos să vă înregistrați în limba engleză, până la data de 23 martie, 2021.

Numărul participanților este limitat, dar transmisiunea live a evenimentului va fi disponibilă pe paginile de Facebook “3 DCFTAs” Project și EaP CSF.

 

Instrucțiuni webinar:

 

Vă rugăm să vă conectați la eveniment cu 5 minute înainte de începere (13:55) pentru a beneficia de asistență și suport tehnic, în cazul unor eventuale defecțiunilor tehnice. Întrebări către vorbitor pot fi adresate în chat-ul de întrebări și răspunsuri (Q&A).

 

Evenimentul va fi înregistrat, ulterior acesta va fi procesat și distribuit de către organizatori. Prin înregistrarea la eveniment, vă exprimați consimțământul pentru procesarea înregistrării și acceptați termenii și condițiile prevăzute de politica privind confidențialitatea datelor din cadrul CEPS.